more from
Bankrobber
We've updated our Terms of Use. You can review the changes here.

Dies d'attrezzo

by Da Souza

/
 • Record/Vinyl + Digital Album

  Includes unlimited streaming of Dies d'attrezzo via the free Bandcamp app, plus high-quality download in MP3, FLAC and more.
  ships out within 2 days

    €18 EUR or more 

   

 • Streaming + Download

  Includes unlimited streaming via the free Bandcamp app, plus high-quality download in MP3, FLAC and more.
  Purchasable with gift card

    €7 EUR

   

 • Compact Disc (CD) + Digital Album

  Includes unlimited streaming of Dies d'attrezzo via the free Bandcamp app, plus high-quality download in MP3, FLAC and more.
  ships out within 2 days

    €12 EUR or more 

   

1.
Fotogrames 02:22
Niguls amb formes rares damunt terrats, damunt ses nostres cares de preocupats. Fotogrames dins es meu cor fan sensació de moviment real. Fotogrames de tu i jo en dies bons i dies que quin mal. Ara que sa peli està acabant, i que tot pareix tan important, sa veu des narrador recorda que s’amor és per sempre i un instant. Per sempre i un instant, per sempre i un instant, i jo que t’estim tant per sempre i un instant. Fotogrames dins es meu cor, fotogrames de tu i jo. Minuts de propaganda a smart TV, tu jeus davall sa manta i jo te mir. I ara que sa peli està acabant, i que tot pareix tan important, sona una cançó que canta que s’amor és per sempre i un instant. Per sempre i un instant, per sempre i un instant, i jo que t’estim tant per sempre i un instant. Fotogrames dins es meu cor, fotogrames de tu i jo.
2.
Diarro 02:50
Amb Eva Fernández És dilluns, cau sa borsa. És dimarts, m'és ben igual. És dimecres, din a casa. És dijous, quarantena oficial. És divendres, tot apunta que no saben com ho han d'arreglar. Però, quin diarro que fa avui.
3.
S'ombra 02:32
S'ha fet fosc i ara baixa un vent del nord. A sa claror taronja d'un fanal toca una ombra aquests acords. En es peus ses fulles topen empeses pes vent. S'ombra alça es cap i diu rient: hi ha més imbècils que llums al cel. Oh, un nou desastre. Cremen tots es nous xalets que just han acabat de fer, i pujen ses flames i se perden dins sa foscor. No hi ha res a fer, algú s'amaga en es Migorn. Perseguida de s'Estalella fins Cala Pi, es migdia amaga s'ombra i també es botí. Oh, un nou desastre. Cremen tots es nous xalets que just han acabat de fer. I as qui especulaven es seguro els hi ha dit que no, ja no pagaran, que ja en van quatre i va a pitjor.
4.
247 02:29
No tenc rellotge ni agenda, visc a un Dragon Khan: cap per avall i, a tota hòstia, pujant i baixant. M’han tret defora a sa feina, quin déjà-vú, i és que no se pot fer feina 24/7 loco per tu. 24/7 loco per tu, 24/7, 24/7. 24/7 loco perdut, 24/7. Ja van 10 o 20 torrades que me queden carbonitzades. Rentadores sense estendre, cafeteres rebentades . Ses claus dins es cotxo rodades, i moltes vegades encesos es llums. És normal fer nedades, 24/7 loco per tu . 24/7 loco per tu, 24/7, 24/7. 24/7 loco perdut, 24/7. Tu me mires i me dius que no passa res i rius. Tu me mires i me dius que “ai, ai, ai, ai, si és que jo estic igual, deix ses claus en es portal. ” Tu me mires i me rius, ai, ai, ai, ai. 24/7 loco per tu, 24/7, 24/7. 24/7 loco perdut, 24/7.
5.
Sa fel 02:29
Quina viada aquest despertar. Com una bala s'ha enduit sang, fetge i plors a matar. En es meu costat ets tu qui dorm i no s'ha enterat que quasi m'he mort en somnis, que quasi t'escric des de s'altre costat. Just un raig oblicu baixa del cel. Ha arribat s'hora de treure sa fel. Quina setmana i encara és dimarts. Plou a desgana i res no fa olor en aquest nas d'espart. He saludat, i m'han dit adeu potser ja cansats de què sempre expliqui merdes, de què sempre estigui de s'altre costat. Just un raig oblicu baixa del cel. Ha arribat s'hora de treure sa fel. Just un raig oblicu baixa del cel. Ha arribat s'hora de treure sa fel.
6.
Amb Joana Gomila i Laia Vallès Oficina 3 De gerent a s’oficina 3, més centrat després d’uns anys de fosca, es falcó tecleja un pressupost i fa un badall. Amb sa gavardina en es Chrome, finestretes de criptomonedes, i talment com un avió enlairant-se, es seu pla. Oh, i és que es falcó no és gaire de fer feina, no, ni li agrada matinar, no és un gall. Comprarà una llitera, i ell a dalt, amb sa gustera, i a baix, a baix es treball! Flashback durant sesta "Ai falconet, falconet" ja m'ho deia mu mareta "per fer qualque cosa bé t'has d'embrutar sa careta” I que n’estava de bé dins aquella piscineta i quan ja era una butzeta la vaig haver de fer malbé “Bota i vola, bota i vola!” cridaven es meus germans jo els mirava amb espant “bota i vola, que això mola” Pos es peus damunt es niu cluc es ulls i baix sa closca un cop de vent, ni fet aposta m’enlaira i em fa captiu Perico coach Mira vídeos d’un perico coach i, amb suada freda per ses ales, veu talment com un avió estrellant-se es seu pla. Oh, i és que es falcó no és gaire de fer feina, no, ni li agrada matinar, no és un gall. Robarà una llitera, i ell a dalt, amb sa plorera, i a baix, a baix es treball!
7.
Bomba de fum 02:45
Ja fa temps que això ha deixat de ser divertit, penses fent voltes dins es llit, desperta. Vius sabent que ja res no té gaire sentit, te passes es dia i sa nit amb pena. I si feim bomba de fum? Tu i jo junts, la resta del món m’importa una merda. Bomba de fum i anem ben lluny i baby boom boom. Bomba de fum tu i jo junts. M’és igual a on, m’importa una merda. Bomba de fum i anem ben lluny i maybe baby boom. No te sent, entre tot es renou de sa gent, ulleres amb llums fluorescents, fins ses celles. T’acostes molt i me dius que t’escolti i t’escolt, i dius fluixet però jo sent fort dins ses orelles: “I si feim bomba de fum? Tu i jo junts, la resta del món m’importa una merda. Bomba de fum i anem ben lluny i baby boom boom. Bomba de fum tu i jo junts. M’és igual a on, m’importa una merda. Bomba de fum i anem ben lluny i maybe baby boom.”
8.
M'engrons i m'engrons a un balancí de dimensions titàniques, d'aire espès i humit. Tot és més dens i jo no sé ballar. Ressòls de cafè per anar tirant. Calor de juny, temps dolç com s'anís. Sa calitja m'entabana, xubec etern d'estiu. Faig de saurí, com sa meva cussa, cercant es bon estar, es bon sossec, aigua i ombra. M'engrons i m'engrons a sa superfície, nus i desfermats, s'acaba es desfici. Calor de juny, temps dolç com s'anís. Sa calitja m'entabana, xubec etern d'estiu. Calor de juny, temps dolç com s'anís. Canten ses cigales i jo som feliç. En s'hivern perquè és hivern i en s'estiu perquè és estiu. Es problema no és es clima, és sempre ser productiu. Calor de juny, temps dolç com s'anís. Canten ses cigales i jo som feliç.
9.
Una reunió a Bangkok entre en Tysson i en Van Gogh: tothom té coses que un altre necessita. Una reunió a Bangkok entre en Vicens i en Mike, se fan una foto, tothom hi fa like. Amb orientació de robot de neteja, decidim on anar. Rumba, rumba, rumba, rumba i, com robots de neteja, tenim sa il·lusió d’avançar. Una pilota antiestrès amb sa forma del món, una illa de plàstic no sé on, un cotxe híbrid ecològic, fabricació recent, passa de 0 a 100 en tres segons. I segons on no se nota, i segons on se nota molt, com sa neu se fon i se fon i se fon i se fon i se fon. Amb orientació de robot de neteja, decidim on anar. Rumba, rumba, rumba rumba i, com robots de neteja, tenim sa il·lusió d’avançar. Un calaix de sastre a un cul de sac. Un calaix de sastre a un cul de sac. Un calaix de sastre a un cul de sac, castells d’arena enmig des desert. Ses coses que abans me llevaven sa son, ses coses que ara me mantenen despert. Amb orientació de robot de neteja, decidim on anar. Rumba, rumba, rumba rumba i, com robots de neteja, tenim sa il·lusió d’avançar.
10.
Es toldo 02:08
Jo a sa sala i tu ja sobes. T'has perdut just es final, quan es dos amants ja no s'enyoren i sa història acaba sense mal. Ja fa un temps que res no torna. Plou i es toldo du aigua avall. L'hauríem d'haver amagat fa estona, però se fa net en es final. Puja s'aigua, es pols se fonen. En remull fins s'espina dorsal. Som nenúfars entre aire i ones, tu i jo som estranys en es final.
11.
Meravelles 02:47
Quin gran plaer és inventar sa roda, una volta més. Saps que n'hi ha de coses, saps que n'hi ha de gent, però això no lleva que jo ho torni a fer. Ai quina sort que és enyorar qualcú que el veuràs avui. Saps que n'hi ha de coses, saps que n'hi ha de gent, però això no lleva que t'he de menester. Meravelles qui te té. Meravelles, jo les sé. Saps que n'hi ha de coses, saps que n'hi ha de gent, però això no lleva que jo ho torni a fer. Saps que n'hi ha de coses, saps que n'hi ha de gent, però això no lleva que t'he de menester. Meravelles qui te té. Meravelles, jo les sé.
12.
Ses dents 02:57
M'he rentat ses dents amb un ull a s'infinit, a un lloc que no entenc. I ara no me puc dormir. Quiet, sent com sona es fons: àcars, dragons a un cor nocturn. Sent sa radiació i es fred de s'espai profund. Com s'ha fet tan tard tan aviat, tan aviat per tots. Com m'ha superat aquest tros, aquest tros de jo. Es bons mai són bons. Sona un western, mir al nord. Hi ha spoilers i corbs i ones que se'n van, ones que se'n van, ones que no van a port. Com s'ha fet tan tard tan aviat, tan aviat per tots. Com m'ha superat aquest tros, aquest tros de jo.

credits

released September 16, 2022

Música i lletra:
Àngel Garau (“Diarro”, “Calor de juny”, “Meravelles”).
Lluís Cabot (“Fotogrames”, “24/7”, “Bomba de fum”, “Robots de neteja”).
Xavier Hernández (“S’ombra”, “Sa fel”, “Es toldo”, “Ses dents”).
“La Faula del Falcó III” és un popurri d’Àngel Garau, Lluís Cabot, Xavi Hernández i Pau Riutort.

Àngel Garau: bateria, percussió i veu a 2, 8, 11.
Lluís Cabot: guitarra, baix, MIDI i veu a 1, 4, 7, 9.
Xavier Hernández: guitarra, teclat, MIDI i veu a 3, 5, 10, 12.
Biel Stela: baix, guitarra, tres cubano, lap steel i veu a 6.
Guillem Portell: percussió i fantasia.

Pau Riutort: guitarra, baix, teclat i veu a 6.
Eva Fernández: saxo soprano i veu a 2.
Joana Gomila: veu a 6.
Laia Vallès: sinte a 6.
Jorra Santiago: guitarra dotze cordes i baix fretless a 8.
Me And The Bees (Esther Margarit, Verónica Alonso i Carlos Leoz):
veus a 8.
Catalina Moragues: àudio a 10.

Producció: Pau Riutort.
Arranjaments: Da Souza i Pau Riutort.
Gravació: Pau Riutort a Sa Barbacoa (Llucmajor), Angel Sound (Barcelona) i Can Sons (Barcelona).
Gravacions prèvies: Michael Mesquida a Favela (Palma).
Mescla: Panxii Badii (Banyoles).
Mastering: Victor Garcia a Ultramarinos Mastering (Barcelona).
Direcció d’art i disseny: Tomeu Mulet.
Il·lustracions: Laura Caldentey.
Correccions: Maria Inès Garcia Juan

La majoria de les cançons de Dies d’Attrezzo neixen de composicions realitzades per a la banda sonora de Truc, un projecte de pel·lícula de Javier García Lerín.

[ La creació d’aquesta obra ha rebut el suport de l’Institut d’Estudis Baleàrics. ]

license

all rights reserved

tags

about

Da Souza Barcelona, Spain

Àngel Garau
Lluís Cabot
Xavi Hernández
Biel Stela
Guillem Portell

Mallorca / Barcelona

contact / help

Contact Da Souza

Streaming and
Download help

Redeem code

Report this album or account

If you like Da Souza, you may also like: